Skip to content

Maudi Op den Buijsch wint brons op brug

Redactie
26 februari 2018 | 15:00

Advertentie

Afgelopen zondag werden in Valkenswaard de toestelfinales voor de 2e divisie van de regio Brabant Oost geturnd. Eén van de deelneemsters was Maudi Op den Buijsch uit Nederweert, die dit seizoen de overstap heeft gemaakt van Gympoint Nederweert naar Turnlust Budel.

Samen met haar turnmaatjes Janne Schrurs, Jessie Kissen, Lieke Broers, en Merel van Breugel had Maudi tijdens de kwalificatiewedstrijd al ruim de helft van de beschikbare plaatsen opgeëist. Zondag deden zij een gooi naar het eremetaal, en met succes! In totaal werden maar liefst 9 medailles in de wacht gesleept. Op balk grepen de dames van Turnlust zilver en brons. Maudi maakte een foutje en werd 8e. Op sprong werd door Turnlust het zilver mee naar huis genomen.

Op vloer lag de focus op uitstraling. Dit doel werd behaald, de volledige top 5 werd door Turnlust ingenomen: Lieke werd 1e, Janne 2e, Jessie 3e, Maudi 4e en Merel 5e.  Ook op brug mochten alle Turnlustturnsters hun krachten meten, met als gevolg wederom een clean sweep: Merel turnde het ruimst en pakte goud, gevolgd door Lieke. Maudi mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Foto: Maudi helemaal links

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie