Skip to content

De gevolgen van apneu

10 maart 2018 | 9:00

Longpunt Weert organiseert op woensdag 21 maart haar maandelijkse bijeenkomsten voor longpatiënten en hun naasten. Sandra Evertse, longarts van het Academisch Slaapcentrum Ciro Horn verzorgt een presentatie over het Slaap-apneu syndroom. Ademstilstanden tijdens de slaap zijn niet altijd ongevaarlijk en kunnen nadelige gevolgen hebben. Wat is de oorzaak, wat zijn de klachten en welke behandelingen zijn er mogelijk?

De bijeenkomst is van 14:00 – 16:00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13:30 uur.

Bijeenkomsten Longpunt Weert
Het Longpunt Weert is dé maandelijkse ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Meestal hebben de bijeenkomsten een thema dat ingeleid wordt door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om onderling ervaring uit te wisselen en sociale contacten op te doen.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van het Longfonds is niet nodig. Deelname is gratis. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomt bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie