Skip to content

Gezellige ontspanningsmiddag in Ospel (Foto’s)

Redactie
4 maart 2018 | 16:03

Advertentie

Op vrijdagmiddag 2 maart vond in Haaze-Hoof te Ospel de jaarlijkse ontspanningsmiddag van de Zonnebloem en KBO plaats. Het was weer ouderwets gezellig én ondanks de kou, druk bezocht. De middag werd geopend door de voorzitter van de KBO en opgeluisterd door de Lollypops, twee zusjes uit Someren. Zij zongen met de nodige humor gezellige meezing- en luisterliedjes.

In de pauze voorzagen de vele vrijwilligers de gasten in een recordtempo van heerlijke Limburgse vlaai en een kopje koffie. Daarna zong het duo nog leuke liedjes waarbij de gasten met verschillende attributen werden ingeschakeld. Na nog een paar “We want more” kreten uit het publiek, zongen de dames tot slot nog een paar liedjes en werd om 16.00 uur de middag afgesloten door de voorzitter van de zonnebloem.

Tijdens deze afsluiting nodigde hij alle gasten van de zonnebloem en de KBO uit om op donderdagmiddag, in elke oneven week, bij de welfare mee te komen doen met kaarten, rummikuppen, knutselen of handwerken en een gratis kopje koffie te komen drinken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie