Skip to content

Heb jij binnen een week werkplekken op kantoor nodig?

Redactie
8 maart 2018 | 15:00

Advertentie

Druk druk druk….. Snel snel snel…… Alles moet tegenwoordig allemaal snel, dus hier doen ze daar bij Cito Totaalservice maar aan mee!

Op de vernieuwde website www.goedkoopjekantoorinrichten.nl vind je ‘snel-lever‘ artikelen welke ze voor 90% voldoende op voorraad hebben. Dus heb jij binnen een week werkplekken nodig of is je collega door zijn stoel gezakt. Kijk en bestel op: www.goedkoopjekantoorinrichten.nl. Oja….we komen het ook nog even kosteloos op z’n plek zetten… “DAS IS PAS SERVICE”

Voor overige producten en/of vragen kun je uiteraard contact opnemen met eigenaar Frank Leenen via info@cito-totaalservice.nl of bel 0495-842474

Cito Totaalservice
Cito kantoormeubilair is een jong dynamisch bedrijf, wat zich bezighoudt met facilitaire bedrijfsviensten. Ze zijn gespecialiseerd in her-inrichting van jouw pand, interne/externe verhuizingen, handyman-diensten, ergonomisch instellen van jouw kantoormeubilair, op-en verkoop van totale kantoorinventaris.

Door een groot netwerk van een honderdtal ondernemingen kunnen ze je ook adviseren in alle andere aspecten van jouw facilitaire behoefte. Service is voor eigenaar Frank Leenen een groot aspect!

Showroom
Op zaterdag is onze showroom geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Doordeweeks kunt u altijd bellen voor een afspraak.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie