Skip to content

PSW Nederweert ruimt zwerfafval op rondom MCDonalds Nederweert

Redactie
21 maart 2018 | 16:13

Advertentie

PSW Nederweert heeft vandaag rondom de MCDonalds in Nederweert zwerfafval opgeruimd. Dit werd gedaan in het kader van de ‘Landelijke Opschoondag‘ komende zaterdag. Het team van PSW verzamelden in totaal 23 zakken zwerfaval bij elkaar.

Woensdagmorgen begonnen ze met een ontbijt dat werd aangeboden door MCDonalds Nederweert. Nadat de magen gevuld waren gingen ze aan de slag. Rond twee uur waren 23 zakken zwerfvuil bij elkaar verzameld. Als dank kregen de cliënten van PSW een rondleiding door de keuken van MCDonalds met aansluitend een diner. Dat ging er wel in na de noeste arbeid die ze verricht hadden.

Landelijke Opschoondag 2018
De Landelijke Opschoondag 2018 is op zaterdag 24 maart. Dan organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden.

Zwerfafval is veel mensen een doorn in het oog. Het is al het afval dat – bewust of onbewust – is achtergelaten of beland op plekken waar het niet hoort, bijvoorbeeld op straat of in de natuur. Zwerfafval bestaat vooral uit sigarettenpeuken, kauwgom en verpakkingsafval zoals snoepwikkels, flesjes, blikjes en patatbakjes.

Advertentie

1 Reactie

  1. Zet daar eens op een zondagnamiddag een boa op, die middels lik op stuk beleid vette boetes uitdeelt aan die asociale vervuilers , en dwing mc donalds om verder de rotzooi op te ruimen !! ik bedoel hiermede het braakliggend terrein naast de parking !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie