Skip to content

Nieuw bestuur Zonnebloem afdeling Nederweert

Redactie
23 maart 2018 | 15:00

Advertentie

Met vijf nieuwe bestuursleden heeft de Zonnebloem Nederweert weer een voltallig bestuur. Tijdens de Algemene vrijwilligersvergadering op dinsdag 20 februari werden deze bestuursleden met unanieme stemmen benoemd. Het nieuwe bestuur bestaat uit Rennie Pellemans (penningmeester en activiteiten), Netty Claessens (bestuurslid bezoekwerk), Lenie van de Kruijs (bestuurslid activiteiten) Mart Knapen (secretaris) en Mart Mennen (voorzitter).

De eerste bestuursvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden. Het uitgangspunt van het bestuur is transparantie, samenwerking en flexibiliteit bij de Zonnebloem

Nederweert weer het oude vertrouwde gezicht te geven
Nu het bestuur weer voltallig is, kunnen ze binnenkort het jaarprogramma aan de deelnemers (gasten) presenteren. Ze hebben het volste vertrouwen dat er een goede samenwerking zal zijn met iedereen die de Zonnebloem een warm hart toedraagt. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor de afdeling Nederweert.

Met een gezellige groep vrijwilligers zetten ze zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van de afdeling Nederweert komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren ze ook verschillende activiteiten.

Wil je meer weten over wat ze voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact op via zonnebloemnederweert@gmail.com of telefoonnummer 0495 625010

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie