Skip to content

Per 1 april wordt Jacobs – Gijsen Adviseurs: Woon! Totaaladvies

Redactie
31 maart 2018 | 21:21

Advertentie

Sinds 1997 is Jacobs – Gijsen Vastgoed & Assurantieadviseurs een bekende naam in de regio Nederweert. Klein begonnen, maar door de jaren heen uitgegroeid tot een bloeiend kantoor met gevarieerd woningaanbod en een, steeds groter wordende, vaste klantenkring voor verzekeringen en hypotheken. Na het pensioen van Harry Gijsen, inmiddels alweer 10 jaar geleden, heeft Anton Jacobs het bedrijf verder uitgebouwd met zijn bestaande team, Danny Onckels, Linda Moonen en Dennis van de Braak. Sinds een aantal jaren zijn ook zoon Ralf Jacobs en dochter Kim Jacobs onderdeel van de vaste bezetting.

In een constant in beweging zijnde, regionale markt, waarin Jacobs – Gijsen een grote rol speelt, is vernieuwing een belangrijk onderwerp. Vandaar dat besloten is om na 20 jaar, naast een compleet vernieuwde huisstijl, ook te kiezen voor een nieuwe naam.

Per 1 april wordt Jacobs – Gijsen Adviseurs: Woon! Totaaladvies.

In de nieuwe huisstijl maakt de kleur geel plaats voor heldere blauwtinten en in het logo is meteen duidelijk in welke regio ze actief zijn, door middel van de skyline met daarin herkenbare gebouwen uit Nederweert en Weert. Met de nieuwe naam wil men nog meer benadrukken dat u op het gebied van verkopen, kopen, financieren en verzekeren van uw woning op het juiste adres bent.

De mensen die al bekend zijn met de werkwijze en de vaste klanten van het oude “Jacobs – Gijsen” kunnen we bij deze ook geruststellen, er verandert niets aan de service en kwaliteit die u gewend bent. Woon! Totaaladvies mag dan wel een hoop uiterlijke verandering hebben ondergaan, op Ospelseweg 23 in Nederweert vindt u nog altijd de Jacobs – Gijsen mentaliteit.

Advertentie

4 Reacties

  1. Snap het niet. Waarom ga je over van een naam die werkelijk overal een begrip is naar zo’n nietszeggende naam.

  2. tis geen grap in ieder geval, heb de eerste borden al in de tuinen zien staan onder deze naam.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_02 The Ray-Stabbing Singers
Koffie of thee staan klaar!
2 oktober 2024 | 8:48
hand holding young plant with sunlight. concept eco earth day
De Houwakker en De Locht
2 oktober 2024 | 8:00
Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00

Advertentie