Skip to content

KVW Nederweert zoekt vrijwilligers

Redactie
7 april 2018 | 9:00

Advertentie

Dit jaar bestaat Kindervakantiewerk Nederweert 50 jaar. Daarom gaan ze dit jaar een enerverend en bijzonder programma samenstellen. De afgelopen jaren hebben tussen 250 en 300 kinderen deelgenomen aan het jaarlijkse kindervakantiewerk, een uitschieter was 2013, toen hadden ze 400 kinderen die deel namen.

In dit jubileumjaar staan met name de maandag en dinsdag in een bijzonder daglicht. De organisatie gaat dan een bekend pretpark bezoeken. De overige dagen zullen ook iets extra’s kennen, echter hieraan wordt nog gewerkt.

Vrijwilligers
Voor de activiteiten is het bestuur van KVW Nederweert op zoek naar vrijwilligers vanaf 15 jaar die het leuk vinden om kinderen een leuke week te bezorgen. Alle hulp is welkom, ook al kun je maar één of enkele dagen. Nodig je vriend of vriendin uit om ook te komen helpen.

Ze gaan er weer een leuke en gezellige week van maken samen, dus geef je op door het inschrijfformulier op de website www.kvwnederweert.nl in te vullen. Daar, en ook op hun Facebookpagina, kun je terecht voor meer informatie. Je kunt ook altijd een mail sturen: kvwnederweert@gmail.com wanneer je nog vragen hebt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie