Skip to content

Onderzoek wijst op ongelukkige val van man in Ospel

15 april 2018 | 13:43

Het onderzoek van de politie naar aanleiding van een medische noodsituatie in de woning aan de Vlut in Ospel is afgerond.

Geen misdrijf
Het onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf. De man blijkt ongelukkig ten val gekomen te zijn. Hiervoor heeft de recherche gistermiddag en -avond uitgebreid onderzoek verricht. Ze hebben sporen onderzoek gedaan om duidelijk te krijgen hoe de man in de woning gewond is geraakt. Verder is de woning afgelopen nacht bewaakt om de sporen veilig te stellen. Inmiddels is het onderzoek afgerond en de woning weer vrijgegeven.

Traumahelikopter
Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Vlut in Ospel. Politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter werden opgeroepen om medische bijstand te verlenen aan een persoon in de woning. Wat er precies in de woning gebeurd is heeft de politie niet bekend gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie