Skip to content

Roel Hermans genomineerd voor ‘Exact Cloud Awards’ van 2018

Redactie
18 april 2018 | 21:20

Advertentie

Roel Hermans administratiekantoor uit Nederweert is genomineerd voor de ‘Exact Cloud Awards‘ van 2018. Ze behoren tot de 15 kantoren in heel Nederland die in de race zijn voor deze prijs.

Roel Hermans vereerd
We zijn natuurlijk vereerd dat we genomineerd zijn. Deze nominatie is o.a. tot stand gekomen door stemmen en reacties van klanten. We willen dan ook iedereen bedanken voor de stem en steun” aldus Roel. “Het is voor ons nu zaak om de volgende schifting te overleven, in september wordt de top 15 teruggebracht naar 6 kantoren waarvan 3 kantoren in oktober op de Exact Live 2018 in de prijzen zullen vallen”. Iedereen kan Roel Hermans administratiekantoor helpen door zijn of haar  stem uit te brengen via deze link.”

Exact Cloud Award
De Exact Cloud Award is de meest prestigieuze prijs die een administratie- of accountantskantoor kan ontvangen. Het is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De Cloud Awards zijn niet zomaar een onderscheiding. Met je deelname laat je zien dat je een voortrekkersrol vervult in het veranderende accountancyvak. Dat jij je klanten aantoonbaar helpt met dienstverlening die hun succes vergroot. De winnaars van voorgaande edities hebben veel plezier gehad van hun Cloud Award. Die heeft geleid tot mooie nieuwe klanten, werknemers en opdrachten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie