Skip to content

NLDOET: Goed gevoel door een goed doel

Redactie
12 maart 2013 | 15:58

Advertentie

Doet mee aan de NLdoet en Natuurschoonmaakdag op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart?

Door met z’n allen een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken, kunnen we bergen werk verzetten. En daar doen we het voor. Heerlijk wandelen in een schoon buitengebied, een blij gezicht door het maken van een praatje, kinderen die lekker spelen met nieuwe materialen. En het is nog leuk ook.

Acties
In de gemeente Nederweert hebben allerlei organisaties en verenigingen een klus aangemeld op de website van NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie. Ook wordt opnieuw de jaarlijkse Natuurschoonmaakdag georganiseerd door de drie wildbeheereenheden, de Vereniging voor Natuur- en Milieu-educatie (IVN), de Vogelwerkgroep Nederweert, hengelsportvereniging St. Petrus uit Weert en de gemeente.

Keuze genoeg!
Je kunt uit verschillende activiteiten kiezen. Meehelpen aan het bouwen van een heus insectenhotel voor zorgboerderij Bosserhof bijvoorbeeld. Of schoonmaken en schilderen in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Wil je liever een kastruimte maken voor EHBO Nederweert? Of zwerfafval opruimen binnen of buiten de bebouwde kom? Het kan allemaal.

Aanmelden
Voor de klussen van NLdoet kun je je aanmelden via de website NLdoet.nl. Om de organisatie van de Natuurschoonmaakdag in goede banen te leiden, willen we graag weten hoeveel mensen hier aan mee willen doen. U kunt zich nog t/m donderdag 14 maart inschrijven via het aanmeldformulier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie