Skip to content

5e plaats op NK Turnen voor Maudi Op den Buijsch uit Nederweert

Redactie
6 juni 2018 | 11:00

Advertentie

Zaterdag 2 juni was het dan zover. Voor vijf meiden van Turnlust Budel stond het NK Turnen op het programma. Dankzij een topseizoen met diverse podiumplaatsen en hoge klasseringen in de aanloop naar de Nederlandse Kampioenschappen, waren de verwachtingen hoog gespannen.

Maudi Op den Buijsch
Maudi ging tijdens haar eerste NK in de 2e divisie direct voor een TOP-10 notering allround en wist zich in de kwalificaties al bij de beste 8 turnsters van Nederland te turnen op het toestel ‘brug ongelijk’. Op dit onderdeel streed zij zondag om de landelijke kampioenstitel. Met op zaterdag vier hele mooie oefeningen op ‘sprong’, ‘brug ongelijk’, ‘balk’ en ‘vloer’ liet Maudi zien dat ze een echte allroundster is. Op zondag liet zij nog een hele mooie oefening op brug ongelijk zien, waarmee zij een 5e plaats behaalde.

Maudi, vijfde van Nederland op de meerkamp én op brug. Een prestaties waar ze trots op mag zijn. Als kers op de taart mag ze samen met Lieke en Merel van Turnlust Budel eind juni meedoen aan de AHOY-cup in Rotterdam ter ere van het 150-jarig bestaan van de KNGU.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie