Skip to content

Laatste schooldag basisschool Budschop (Foto’s)

Redactie
6 juli 2018 | 13:57

Advertentie

Na een, door de oudervereniging, goed georganiseerde vossenjacht en een spetterende schuimparty was het tijd om afscheid te nemen. En dit jaar was het afscheid meer dan bijzonder te noemen. Allereerst werd afscheid genomen van juf Greetje. Juf Greetje werkt al 16 jaar op bs. Budschop en gaat genieten van haar pensioen. Ook juf Barbara, de directeur, gaat Budschop verlaten. Zij wordt na 8 jaar bs. Budschop directeur op bs de Octopus in Swalmen. Wat zullen ze gemist worden.

Afscheid
Naast het afscheid van Juf Greetje en juf Barbara was het vandaag ook de allerlaatste schooldag van de twee leerlingen uit groep 8, Raf en Merle. Na een fantastisch jaar , in een hele hechte groep 7/8, een mooie samenwerking met bs. de Bongerd en boordevol gezellige activiteiten zongen zij de juffen en de meester toe met een lied.  Tenslotte mochten de juffen en de leerlingen van groep 8 voor de laatste keer de schoolpoort uitlopen over de rode loper terwijl ze door het team en de leerlingen werden versierd met partyschuim!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie