Skip to content

Energiebesparende tips voor ondernemers tijdens ontbijtsessie

Redactie
25 maart 2013 | 7:53

Advertentie

De gemeente Nederweert houdt op donderdag 11 april een ontbijtsessie voor haar ondernemers met als thema ‘Bespaar en Verdien voor het MKB’. Onder het motto ‘Green Deals voor bedrijven’ krijgen ondernemers via concrete voorbeelden te zien wat energiebesparende maatregelen, zoals duurzame verlichting en zonnepanelen, kunnen opleveren en welke financiële en fiscale mogelijkheden er zijn om de uitvoer van dit soort maatregelen nog aantrekkelijker te maken.

Energiebesparende tips

De bijeenkomst vindt plaats in café-zaal Smolenaers in Nederweert-Eind en wordt georganiseerd in samenwerking met de Kamer van Koophandel Limburg, De bijeenkomst start om 7.30 uur met een ontbijt. Tijdens de kennisbijeenkomst zijn meerdere deskundigen aanwezig die ondernemers en bedrijven informeren over de mogelijkheden om energie te besparen. Wethouder Wernink zal de bijeenkomst openen.

Na het ontbijtbuffet zijn de ondernemers in de gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers en aanwezige energie-experts. Bovendien liggen van alle regelingen standaardformulieren klaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie