Skip to content

De Nationale Sportweek Nederweert in een nieuw jasje gestoken

Redactie
6 september 2018 | 10:00

Advertentie

Van 15 t/m 29 september doet Nederweert ook weer mee aan de Nationale Sportweek. In tegenstelling tot eerdere edities is er dit jaar een breed aanbod aan sport- en beweegactiviteiten ontwikkeld voor iedereen! Denk hierbij aan wandelvoetbal, tafeltennis, basketbal, freerunning, Nordic Walking en nog veel meer. Kortom, activiteiten voor jong én oud: er is voor ieder wat wils!

De Nationale Sportweek (NSW) is een landelijk sportevenement dat in 2018 twee weken lang in Nederland de breedtesport in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Nederweert haalt dit jaar alles uit de kast om er twee sportieve weken van te maken. Dit is dé kans om gratis kennis te maken met veel verschillende en uitdagende sporten. Alle inwoners van de gemeente Nederweert kunnen op een vrijblijvende manier kennis maken met diverse sporten die ze tot op dat moment misschien nog nooit beoefend hebben.

Gratis kennismaken
Veel verschillende beweegaanbieders zetten tijdens de Nationale Sportweek hun deuren open. Via een flyer met daarop het totale aanbod kan iedereen vinden wanneer er bij welke sportaanbieder een proefles gevolgd kan worden. De proeflessen vinden plaats tijdens reguliere trainingsmomenten: men kan het zien als ‘open training ’. Hierbij geldt wel het principe van: vol = vol, dus geef je snel op!

Informatie of meer weten
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de diverse beweegaanbieders via de contactgegevens in de flyer. Deze flyer wordt begin september ook op verschillende punten in de gemeente verspreid. Enkele voorbeelden hiervan zijn Gemeenschapshuis de Pinnenhof, de verschillende scholen, Stichting Land van Horne, bij diverse supermarkten, Sportcentrum De Bengele etc. Op de website van de gemeente is de flyer ook te bekijken. Een paar sportaanbieders staan niet vermeld op de flyer, maar ook bij hen kun je vrijblijvend deelnemen aan een training. Kijk voor meer informatie op de websites van VC Fortutas en RKsv Merefeldia.

De Nationale Sportweek wordt in Nederweert opgepakt vanuit Sport Nederweert. Voor meer informatie en het laatste sportnieuwsnieuws: volg Sport Nederweert op Facebook, Twitter en Instagram.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05

Advertentie