Skip to content

Festeynder Plein organisatie steunt Alpe d’HuZes Nederweert

Redactie
27 maart 2013 | 10:35

Advertentie

Festeynderplein in Nederweert-Eind 2013 verloopt zonder problemen onder een heerlijk festival weertje

Jaarlijks steunt de Festeynder Plein organisatie een goed doel in de regio.

De opbrengst van de jaarlijkse goede doelenloterij, komt dit jaar ten goede aan de organisatie Alpe d’HuZes Nederweert. Men heeft de loterijverkoop graag enkele maanden naar voren gehaald, om zo deze sympathieke actie te kunnen ondersteunen.

Vijftien ambtenaren van de gemeente Nederweert zullen begin juni de Alpenkolos proberen te bedwingen. Hopelijk verloopt de operatie en het herstel van Burgemeester Evers voorspoedig zodat ook hij mee kan fietsen voor het goede doel.

Ambtenaren van de gemeente Nederweert zullen vanaf begin april a.s. de loten aan de man proberen te brengen voor dit geweldige initiatief. De hoofdprijs is een volledig verzorgd arrangement voor 6 personen, incl. driegangendiner en enkele uurtjes bowlen. Dit wordt aangeboden door Tex-Mex Restaurant en Bowlingcentrum CHICHI’s aan de Randweg West in Nederweert. De loten werden gesponsord door Drukkerij van Deursen en het ontwerp van de loten door GetNoticed, Internet+Bureau, ook uit Nederweert.

Festeynder Plein zaterdag 10 augustus

Daarnaast zullen nog diverse andere mooie prijzen beschikbaar zijn voor de lotereij. De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 10 augustus a.s. tijdens het vierde Festeynder Plein, dit om 23.00 uur.

Geboekte bands die zijn onder andere de Duitse band The Lennerockers, dé Rock a Billy sensatie van Europa en tevens een van de spectaculairste podiumacts van Europa. Daarnaast zal Steady State weer van de partij zijn en voor de begeleiding van enkele Nederweerter Local Vocals zorgen.

Info vanaf begin april: www.festeynderplein.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie