Skip to content

Nieuwe voorzitter bij Eindse Boys Nederweert-Eind

Redactie
5 november 2018 | 16:00

Advertentie

Eindse boys nederweert-eindVoetbalvereniging Eindse Boys heeft in de recente jaarvergadering een nieuwe voorzitter gekozen. Als gevolg van de aanvaarding van het wethouderschap in de gemeente Nederweert, vond Peter Koolen het niet langer gepast om de voorzittershamer voor de groen-witten uit D’Injd ter hand te blijven nemen. Zeker omdat het onderwerp ‘sport’ in diens politieke portefeuille zit.

Jac Beerens
Met algemene instemming vanuit de leden is Jac Beerens uit Nederweert Eind gekozen als nieuwe voorzitter. Jac Beerens is zeker geen onbekende bij Eindse Boys omdat hij voorheen al jarenlang de functie van voorzitter heeft bekleed. De belangrijkste opdracht die hij voor zichzelf en voor de club ziet, is de club te leiden in dit jubileumjaar en de leiding daarna structureel over te dragen aan een nieuwe voorzitter.

Eindse Boys viert in mei 2019 het 60-jarig bestaan. De club dankt Peter Koolen voor zijn bijdrage in de afgelopen vijf jaar en ziet het jubileumjaar onder leiding van Jac Beerens met vertrouwen tegemoet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie