Slakken zijn vies! Tenminste, dat is wat de meerderheid van de mensen denkt, zonder ze ooit geproefd te hebben… Dit is je kans! Verras jezelf en loop eens binnen bij ‘t Slakkenhuys in Ospeldijk.
Op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur zijn de deuren van het proeflokaal geopend. Eigenaar Sjoerd Kessels laat je graag kennis maken met zijn zelf gekweekte en bereidde Peelslakken. Je kunt er GRATIS en vrijblijvend een hapje proeven. Smaakt dat naar meer? Dan kun je ter plekke een van zijn escargotsgerechtjes bestellen al dan niet vergezeld van een heerlijk glas wijn of bier. Maar ook voor een praatje, kijkje en een kop koffie, cappuccino of thee ben je van harte welkom.
Een van de te proeven/kopen gerechtjes is de escargotskroket. In samenwerking met Restaurant Valuas* in Venlo heeft ‘t Slakkenhuys een échte escargotskroket ontwikkeld, een amusekroketje (met 22% slak) waarin de subtiele smaak van de slak goed naar voren komt, deze is te vergelijken met een (kastanje)champignon.
Wil je de producten alvast bestellen of het hele assortiment bekijken? Dat kan via de webshop.
Openingstijden
Tot de feestdagen is het proeflokaal ’s vrijdags (15:00 – 18:00 uur) en ’s zaterdags (11:00 – 17:00 uur) geopend (m.u.v. zaterdag 1 dec, in plaats daarvan op zondag 2 december geopend).
‘t Slakkenhuys is gelegen aan de Meijelsedijk 57 in Ospel.
Er zijn nog geen reacties geplaatst