Skip to content

Bollen Modeschoenen, Meora en In-Btween WoMenswear zondag geopend

15 december 2018 | 18:00

Bollen Modeschoenen, Meora en In-Btween WoMenswear hebben de koppen bij elkaar gestoken. Zij zijn deze zondag 16 december extra geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dit geeft jou de gelegenheid om nog eens een kijkje te nemen en wie weet, ook nog iets leuks te scoren. Prettige bijkomstigheid is dat zowel Bollen Modeschoenen als de dames-en herenwinkel van In-Btween WoMenswear, zijn begonnen met de opruiming.

Wafels en warme chocomel
Verder zorgen Bollen Modeschoenen, Meora en In-Btween Womenswear voor wat muzikaal Intermezzo op een locatie in de Kerkstraat ter hoogte van de vernoemde winkels. In diezelfde omgeving staat eveneens een stand voor het goede doel. Hier zijn o.a. wafels en warme chocomel verkrijgbaar.

Alle klanten bij Bollen Modeschoenen, Meora en beide winkels van In-Btween WoMenswear (dames -en herenwinkel), ontvangen bij aankoop een extra bonnetje waarmee men gratis een warme chocomel of een wafel kan krijgen bij de stand van het goede doel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie