Skip to content

Bram Kurvers, nieuwe wijkagent van Nederweert

Redactie
18 januari 2019 | 16:26

Advertentie

Met het vertrek van Joost Jelmer Kasper als wijkagent Nederweert is er meteen een nieuw gezicht in de wijk gekomen. Samen met Dennie Joosten houdt de nieuwe wijkagent Bram Kurvers vanaf nu toezicht binnen de gemeente Nederweert en werkt eraan om deze wijk veilig en leefbaar te houden.

Bram heeft veel zin om te beginnen aan zijn werkzaamheden als wijkagent. Bram vertelt: “Ik vind het belangrijk om zichtbaar aanwezig te zijn en in contact te staan met de mensen in de wijk. Zij weten als geen ander wat er zich afspeelt en hebben daarom een belangrijke rol voor ons als politie.

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heb je vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in jouw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met jouw wijkagent. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of het e-mailadres wijkagent-nederweert@politie.nl.

De wijkagenten zijn regelmatig aanwezig op het Politie Service Punt wat is gelegen in het gemeentehuis te Nederweert, Raadhuisplein 1.

Kijk op www.politie.nl
Op www.politie.nl, onder het kopje ‘Mijn buurt’, vind je alle informatie over jouw wijk en de wijkagenten die in jouw wijk actief zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie