Skip to content

Het Mysterie van de Diamantdief


Redactie
3 februari 2019 | 15:00

Advertentie

Ja ja je leest het goed. Er is een mysterieus iemand met de diamanten vandoor gegaan. Ben jij tussen de 7 en 11 jaar dan heeft de scouting je hulp nodig! Kun je op zaterdag 16 februari tussen 9:30 uur en 13:00 uur? Meld je dan gratis aan voor het mysterie van de diamantdief. De scouting wil graag weten wie hen komt helpen. Stuur een mail met je naam en leeftijd naar dolfijnen@scoutingnederweert.nl of welpen2.zaterdag@scoutingsintjob.nl De locatie is Klein Leuken 14 – Weert.

Het mysterie van de diamantdief wordt georganiseerd door de Welpen van Scouting St. Job Leuken-Weert en de Dolfijnen van Scouting Nederweert. Dit zijn 2 groepen die jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar elke week een ander avontuur aanbieden waarbij je, al spelend, toch al aardig wat over de wereld van alledag leert. Je doet spelletjes, wedstrijden en speurtochten. Ja gaat bijvoorbeeld kamperen, kanoën of een vuurtje maken waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk zelf te doen.



Dolfijnen Scouting Nederweert

De Dolfijnen spelen op, in en aan het water, daarom is het vanzelfsprekend dat zwemdiploma A bij de Dolfijnen vereist is. Naast knopen en kanoën leer je al de eerste basisregels voor het zeilen. Dit alles wordt verwerkt in veel verschillende soorten spellen. Verder doen de Dolfijnen activiteiten waarbij je samenwerkt, jouw creativiteit in kunt zetten en jouw sociale vaardigheden ontwikkelt. Dolfijnen dragen een blauwe blouse. Website: www.scoutingnederweert.nl Email: dolfijnen@scoutingnederweert.nl

Welpen Scouting St. Job Leuken-Weert:
De Welpen zijn een gemengde groep (voorheen welpen en kabouters). Welpen spelen naar aanleiding van het verhaal “Het Jungleboek”: dat wordt verkleden en schminken… maar ook pionieren en tochten door de natuur komen aan bod. Welpen dragen een groene blouse.
Website: www.scoutingsintjob.nl/ Email: welpen2.zaterdag@scoutingsintjob.nl

Vind je (water)scouting leuk maar kun je er niet bij zijn op 16 februari? Stuur een mailtje om vrijblijvend bij de Welpen of Dolfijnen (4 keer) te komen kijken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie