Skip to content

Oranjemarkt Budschop dit jaar op Rochusplein

Redactie
28 maart 2019 | 13:00

Advertentie

Buurtvereniging Sint Rochus organiseert op zaterdag 27 april weer de jaarlijkse ORANJEMARKT. Dus, ben je al gestart met de voorjaarsschoonmaak? En heb je heel veel overbodige spulletjes gevonden? Gun ze een tweede leven en kom ze verkopen op de gezellige Oranjemarkt in Budschop, Nederweert

Heb je dit jaar niets om te verkopen, kom dan rondsnuffelen op de markt en misschien vind je wel dat ene item waar je al lange tijd naar op zoek bent. Voorgaande jaren werd de markt georganiseerd in het park. Het park wordt momenteel omgetoverd tot Kanaalpark De Heerlijckheid. Dat betekent dat dit jaar de Oranjemarkt georganiseerd wordt op een andere locatie. Namelijk op het Rochusplein (pleintje voor de kerk) in Budschop.

De Oranjemarkt is gratis toegankelijk en er is van alles te beleven. Voor zowel de deelnemers als voor de bezoekers is er een Horecaplein ingericht. Hier kan men wat drinken en een hapje eten. Livemuziek zal verzorgd worden door diverse muzikanten en bands van Rick’s Rockplein. Ook de kinderen kunnen zich goed amuseren, voor hen is er een springkussen.

Wil je je tweedehands spulletjes verkopen op de oranjemarkt? Deelname is gratis, dus twijfel niet en stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar oranjemarktbudschop@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie