Skip to content

Eindse Boys klaar voor jubileumfeest


Redactie
8 mei 2019 | 12:00

Advertentie

Na maandenlange voorbereidingen zal deze week dan eindelijk het jubileumfeest van Eindse Boys van start gaan. Donderdagavond 9 mei zal er worden afgetrapt met een besloten sponsoravond, vrijdag is er receptie en besloten feestavond, op zaterdag zijn er overdag voetbalactiviteiten voor de (jeugd)leden en ’s avonds zal het al weken uitverkochte concert van Rowwen Hèze plaatsvinden. Nadat de feestdampen zijn opgetrokken zal op zondagmiddag de brunch van start gaan waarna vanaf 14.00 uur de gratis toegankelijke familiedag ‘Sonntag im Süden’ met de band Woenderbaar los zal barsten.

Loterij
Ter ere van het 60-jarig jubileum van Eindse Boys zal er een loterij met tal van leuke prijzen worden gehouden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de opknapbeurt van de kantine. De loten kosten € 7,50 per stuk en met de aankoop van dit lot maak je kans op één van de twee (elektrische) fietsen. Daarnaast maak je onder andere kans op een Samsung tablet met 32 GB, Philips bluetooth speaker, luxe Cast Iron weekendtas en diverse cadeau-, verwen- en dinerbonnen. Tijdens het jubileumweekend zijn de loten uiteraard nog verkrijgbaar op het feestterrein. De uitslag zal tijdens ‘Sonntag im Süden’ bekend worden gemaakt. Een dag later verschijnt de uitslag tevens op www.jubileumweekend.nl.

Duitse familiemiddag
Sonntag im Süden op zondagmiddag 12 mei is hét gratis toegankelijk feest voor jong en oud met muziek van Woenderbaar. Woenderbaar is een feestband in hart en nieren uit onze eigen regio en spelend door het hele land. De band neemt je in een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. De allergrootste Duitse kneiters passeren de revue en worden vol overgave gebracht. Een feest der herkenning en daarom ideaal voor het familiefeest ‘Sonntag im Süden’. Deze middag leent zich bij uitstek voor het hele gezin. Ouders kunnen genieten van de muziek en ook aan de kinderen is gedacht. Zo kunnen zij creatief aan de slag in de kinderhoek, los gaan op het springkussen, zich laten schminken, en zich laten amuseren door de goochelkunsten van El Magico. De middag is tevens ideaal om met je vriendengroep gezellig van een pul bier en Duitse muziek te komen genieten. Uiteraard zijn er dames in echte Duitse kledij aanwezig om de feestvreugde compleet te maken.

Eindse Boys heet iedereen van harte welkom op haar jubileumfeest. Voor meer informatie over het programma kijk op www.jubileumweekend.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie