Skip to content

O’ASIG Festival zoekt wederom opkomende talenten

Redactie
22 mei 2019 | 15:00

Advertentie

Ben of ken jij een getalenteerde DJ? Kijk dan niet de kat uit de boom en doe mee aan de nieuwe DJ-contest van O’ASIG Festival 2019!

De DJ-Contest van 2018 was een enorm succes mede door de inzendingen van tientallen deelnemers uit het binnen- en buitenland! Om deze reden willen ze opkomende talenten wederom een kans bieden om een plek te veroveren op het grote podium van O’ASIG Festival 2019. Ook dit jaar zal er aan de hand van de DJ contest uiteindelijk één winnaar worden gekozen die op zaterdag 6 juli zijn of haar kunsten mag vertonen aan het grote publiek!

Klinkt dit als muziek in de oren en ben jij het beste paard van stal?
 Slinger dan snel naar www.bepartevents.com/oasig-dj-contest/ en stuur je inzending voor vrijdag 7 juni 2019.

O’ASIG Festival // Tropical Jungle vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie, namelijk het evenementen terrein in Hunsel. Deze nieuwe locatie biedt meer mogelijkheden op het gebied van aankleding en beleving waardoor er extra groot kan worden uitgepakt!

Heb jij nog geen ticket? Niet getreurd, deze zijn nog verkrijgbaar via www.bepartevents.com/oasig-festival/. Dus kom samen met je vrienden op 6 juli vanaf 18:00 de beest uithangen op O’ASIG Festival 2019 // Tropical Jungle!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie