Skip to content

RTL Boulevard zaterdagavond live vanaf De Groote Peel

Redactie
30 mei 2019 | 15:23

Advertentie

‘Meet& greet’ met TV boswachter Arjan Postma
Op zaterdag 1 juni is de Nacht van het Kind. Een landelijke actie van vier organisaties die zich sterk maken voor kinderen die het moeilijk hebben. Buitencentrum De Pelen doet mee met Schemerwandelingen in De Groote Peel.

Live op RTL Boulevard
Boswachter Arjan Postma, bekend van TV, trapt om 19.00 uur de actie af met een Meet & Greet. RTL Boulevard is aanwezig om opnames te maken. Dit wordt live uitgezonden op TV! Iedereen is welkom bij deze feestelijke opening. Verzamelen bij de ingang van het Buitencentrum De Pelen. Daarna een korte wandeling naar het Meerbaansblaak waar Arjan een mooi verhaal over ‘de nacht’ zal vertellen. Daarnaast geeft hij een antwoord op vragen over de natuur. Deelname aan deze ‘meet&greet’ is gratis. Enne… hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wandelen voor het goede doel
Om 20.30 – 21.00 – 21.15 en 21.30 uur zijn er Schemerwandelingen in De Groote Peel. Ervaar de overgang van licht naar donker in de natuur. Al je zintuigen worden op scherp gezet. Na afloop brandt de vuurkorf als symbool van het licht/hoop. Kinderen kunnen broodjes bakken en er is voor deelnemers aan de wandeling een drankje in de Peelboerderij. Deelname aan de Schemerwandeling kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 per kind. Dit is inclusief drankje na afloop. Er kunnen max. 20 deelnemers per starttijd meedoen. Kaartjes kun je online reserveren via:www.staatsbosbeheer.nl/nachtvanhetkinddepelen De helft van de opbrengst is voor het goede doel!

De schemertocht van 21.00 uur is speciaal voor kinderen en mindervaliden. Deze is korter dan de andere tijdstippen (2 km ipv 3 km) en gaat over een verhard pad. Tijdens de excursie van 21.30 uur gaat de batdetector mee om vleermuizen te spotten.

De Schemerwandeling is één van de activiteiten tijdens de ‘Nacht van het Kind’, een grote landelijke fondsenwervingsactie voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. De Nacht van het Kind is een initiatief van Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en KiKa. Zij slaan hiermee de handen ineen voor de miljoenen kinderen die wakker liggen van dingen waar ze niet wakker van zouden moeten liggen. Zoals armoede, oorlog, ziekte, huiselijk geweld, gebrek aan educatie, gebrek aan liefde en een gebrek aan gewoon kind kunnen zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie