Skip to content

Verkoeling tijdens warme zondag EK Triathlon Weert (Foto’s)

Redactie
2 juni 2019 | 15:00

Advertentie

Sportfanaat of niet, het grootste sportspektakel van Weert mag je niet missen! Professionele en recreatieve atleten, jong en oud, leggen tijdens twee weekenden prestaties af op de weg en in het water. Fietsend, rennend en zwemmend, op een compact parcours, midden in de stad.

Zondag: Verkoelende maatregelen
Vanwege het warme weer worden er vandaag, zondag 2 juni, tijdens het EK triathlon extra maatregelen getroffen voor atleten, vrijwilligers en bezoekers. Zo is er speciaal voor de bezoekers een zonnebrand insmeerbar en een watertappunt ingericht.

Zaterdag
Dag twee met wederom bij de elite een Engelse winnaar. Onder bijna perfecte omstandigheden werden de wedstrijden gehouden. Een hele uitputtingsslag om de mooiste resultaten neer te zetten.

Stadstriathlon Weert
Professionele en recreatieve atleten, jong en oud, leggen tijdens twee wekenden prestaties af op de weg en in het water. Fietsend, rennend en zwemmend, op een compact parcours, midden in de stad. De Rabobank Stadstriathlon speelt zich af op het Bassin op 31 mei, 1 juni, 2 juni én op 7, 8 en 9 juni 2019. Het eerste weekend (31 mei, 1 en 2 juni) is het podium voor het EK Triathlon, het tweede weekend (7 t/m 9 juni) is het podium voor de divisies en recreanten! Op het Bassin starten en finishen de deelnemers. Het zwemmen vindt plaats in het Blauwe Meertje aan de Herenvennenweg. Vanaf mooie zichtlocaties langs het parcours en via grote schermen kun je de wedstrijden bekijken.

Meer informatie via www.stadstriathlonweert.nl.

Foto’s Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie