Skip to content

Recept: Biefreepjes in de zon

18 april 2013 | 19:00

Nederweert is rijk aan natuur, cultuur en historie. Maar Nederweert is ook rijk aan ondernemers die echte streekproducten kweken, telen of produceren. Met al deze producten kunnen we mooie en lekkere gerechten maken. Maar wat zijn die producten en wat kunnen we ermee?

Wat hebben we in de lente nodig?

Biefreepjes in de zon

Biefreepjes in de zon
Personen 4
Bereidingstijd 15 minutes
Gerecht Hoofdgerecht
Auteur Marcel Bekx – Imperfection.nl

Wat heb je nodig

  • 400 gr biefstuk of reepjesvlees
  • 2 stuks bosuitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetl sojasaus
  • 1 theel sambal oelek
  • 1 citroen
  • verse peterselie
  • suiker

Hoe maak je het

Snijd het vlees in schuine reepjes. Was en snijd de bosuitjes in kleine ringetjes. Pers de knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes vlees rondom aan. Voeg de bosuitjes en de knoflook toe en laat deze kort meebakken.Breng dit op smaak met de sojasaus, sambal, suiker en wat citroensap. Proef of er nog Keltisch zeezout en vers gemalen peper op moet. En als laatste kun je dit met verse peterselie bestrooien.

Smakelijk eten!

Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door:

Alex Storms wijnen Nederweert

imperfection

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Schrijf je snel in!
24 november 2024 | 15:00
Politie-stock-1
Heb jij iets verdachts gezien?
24 november 2024 | 12:15
20241122-125jarig-jubileum-van-Imkervereniging-St-Ambrosius-Weert-Nederweert1
Jubileumreceptie op 8 december
24 november 2024 | 12:00

Advertentie