Skip to content

Kom een kijkje nemen in het stadhuis van Weert

Redactie
8 juni 2019 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 29 juni organiseert de gemeente Weert een open dag in het stadhuis. Bezoekers kunnen dan tussen 10:00 en 16:00 uur een rondje lopen door het hele stadhuis. Daarnaast vinden er verschillende activiteiten voor jong en oud plaats.

5 jarig jubileum
De open dag wordt gehouden ter ere van het 5 jarig jubileum van het stadhuis aan de Wilhelminasingel. Burgemeester Jos Heijmans: “Vijf jaar geleden hebben we mensen ook uitgenodigd in het toen gloednieuwe stadhuis. Ik krijg sindsdien vaak de vraag of mensen nog eens binnen zouden mogen kijken. Dat hebben we nu dus weer mogelijk gemaakt!

Route door het stadhuis
Na ontvangst door de burgemeester kunnen bezoekers een route door het stadhuis volgen langs ruimtes die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Deze route loopt langs de raadszaal, de bestuursvleugel en verschillende kantoorruimten. Hier zullen diverse afdelingen zich presenteren. Ieder op een eigen manier. In het hele gebouw zijn medewerkers aanwezig die met plezier een toelichting geven op de werkzaamheden en vragen beantwoorden.

Activiteiten voor jong & oud
Naast een rondleiding door het stadhuis, kunnen bezoekers genieten van muziek van verschillende Weerter koren. Maar ook voor de jeugd is er genoeg te beleven! Ze kunnen een ‘gemeente Weert tatoeage’ laten zetten in de schminkhoek en prijzen winnen tijdens de kleurwedstrijd. Ook komen er een echte politie- en brandweerwagen voor de deur te staan.

Bereikbaarheid
Iedereen is op zaterdag 29 juni tussen 10:00 en 16:00 uur welkom in het stadhuis (Wilhelminasingel 101). De gemeente raadt bezoekers aan om lopend of per fiets te komen. Tijdens de open dag worden extra fietsenstallingen ingericht rondom het stadhuis. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie