Skip to content

Muziekmiddag ‘Kees Plat & Friends’

Redactie
6 juli 2019 | 13:00

Advertentie

Kees Plat & Friends treden weer op voor Stichting “Cuba Adelante” op zondagmiddag 4 augustus. Met een uitgebreid muzikaal programma zullen Kees Plat (ook zanger/bassist Tribute to the Catsband) , Eric Baghuis, duo Gerrie en Ron, Franky Stardust en Sonja er weer een groot succes van maken. Net als voorgaande jaren komen er weer enkele oldtimers voor de deur. Een hapje en drankje kunnen tegen een “Cubaans” prijsje gekocht worden. In verband met het 5 jarig bestaan van Stichting “Cuba Adelante”, wordt ook een loterij gehouden met mooie prijzen geschonken door de sponsoren.

Cuba Adelante

Ook zullen Mieke en Gerard weer verslag doen van wat ze het afgelopen jaar, in samenwerking met hun contactpersonen, gerealiseerd hebben en bellen naar hun Cubaanse contactpersoon Carlos , die persoonlijk over de behaalde resultaten kan vertellen. De tent is weer mooi aangekleed en er zijn veel foto’s te bekijken van wat er afgelopen jaar gedaan is. De bijdrage voor deze middag hebben Mieke en Gerard dit jaar ingesteld op € 3,00, dit om de huur van benodigde spullen te bekostigen. Mieke en Gerard hopen weer op een geweldige opkomst, er is plaats genoeg! Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar een locatie binnen vlakbij hun adres.

Vanaf 13.00 uur is de locatie open en vanaf 14.00 uur begint het optreden. De locatie: Sint Gerardusstraat 30a in Nederweert-Eind.

Foto’s van de muziekmiddag van vorig jaar en alle informatie staan op hun website www.stichtingcubaadelante.nl of kijk Facebook.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie