Skip to content

Night of the Choirs (Foto’s)

Redactie
5 juli 2019 | 10:53

Advertentie

Koren uit Nederweert en daarbuiten betraden donderdagavond het podium van Raadpop. Het programma werd verzorgd door onder meer Kazoo, Aan Paol 60, Zusenzo en Timeless. Voorheen was het podium op de donderdagavond altijd gereserveerd voor Raadproms. Echter is dit jaar voor een alternatief gekozen. Reden hiervoor is dat de datum van Guulke’s Lakeside Music Night  te dicht op de datum van Raadpop ligt. Het was een gezellige avond op het Raadhuisplein in Nederweert.

Vrijdag en zaterdag Raadpop Fifth Edition
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019 viert Raadpop haar vijf-jarig jubileum. Het belooft weer één groot muziekfeest te worden op het Raadhuisplein in Nederweert. De voorbereidingen zijn al in volle gang! Het programma voor beide dagen is rond en met de diversiteit van o.a. de Marcel Scherpenzeel band, BloYaTop en coverbands van The Cult, TOTO en Pink Floyd belooft het weer een prachtig spektakel te worden. Vrijdagavond is er livemuziek vanaf 19.00 uur. Zaterdagmiddag begint het programma om 13.00 uur.

Zondagmiddag Finale WK-damesvoetbal
De Oranjevrouwen zijn voor het eerst in de historie doorgedrongen tot de finale van het WK. Daarom is de organisatie van Raadpop bezig het Raadhuisplein zondagmiddag omgebouwd te krijgen tot een heus ‘oranjeplein’ om samen naar de finale van onze Oranje Leeuwinnen te kijken. Er wordt dan een groot scherm geplaatst én de voorzieningen van Raadpop blijven een dag langer staan. “Toen gisteravond bekend werd dat onze Oranje Leeuwinnen in de finale stonden was het idee om een grootscherm te plaatsen snel geboren,” zo laat voorzitter Rolf Verheijen weten. “Na een kort overleg met het bestuur hebben we besloten te kijken of we dit op zo’n korte termijn geregeld konden krijgen. De burgemeester was direct enthousiast en daarna zijn we hard aan de slag gegaan“.

Foto’s Johan Horst

Mede mogelijk gemaakt door:
     

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie