Dames RKSVO naar bekerfinale

Redactie
21 april 2013 | 19:41

rksvo-dames

De dames van RKSVO moesten vandaag bij RKHBS (Heerlen) aantreden voor de halve finale van de district beker.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd Heerlen flink onder druk gezet en na twee minuten kwamen ze al op voorsprong. Voor de rust stonden ze voor met 0-3. In de 2e helft gingen de dames van RKSVO verder zoals ze in de 1e helft waren geeindigd met veel kansen te creeren alleen werden ze door te gehaast afronden om zeept geholpen. Deze laatste treffer gaf Britt vleugels. Na enkele zeer knappe actie’s werd de eindstand 0-5.

Op pinkstermaandag 20 mei spelen de dames in Gemert de bekerfinale, de tegenstander is nog niet bekend.

Via: RKSVO