Skip to content

Cursus Spaans in Weert

Redactie
11 juli 2019 | 16:23

Advertentie

Leticia Beelen-Preciado komt oorspronkelijk uit Guadalajara, Mexico waardoor ze een ‘Native Speaker’ Spaans was. Ze trouwde met een Nederlander, verhuisde naar Cuijk in Nederland en nu woon ze in Weert. “Om Spaans te kunnen doceren behaalde ik verschillende diploma’s aan de Universiteit in Nijmegen, en aan de Universidad Católica en Leuven België. Nu ben ik officieel DELE geaccrediteerd examinator (Departamento de Certificación Linguistica de la Sede).”

In 2008 startte ze met het geven van Spaanse lessen voor volwassenen aan de Volksuniversiteit Limburg. Op dit moment geeft ze onder eigen beheer Spaanse, El sol del español, in Weert. “Tijdens de lessen geef ik veel extra achtergrondinformatie over de Spaanstalige cultuur, gewoontes en andere interessante zaken. Omdat Spaans mijn moedertaal is, kan ik deze prachtige taal op een gepassioneerde manier doceren en wil ik deze taal graag overbrengen aan mensen die deze taal ook willen leren. Ik ben enthousiast en een doorzetter“, aldus Leticia

Cursus Spaans in Nederweert/Weert

De cursussen zijn bedoel voor mensen die zich willen bekwamen in de Spaans taal. De kennis en vaardigheid in het spreken, begrijpen en schrijven worden uitgebreid behandeld. Spreken van de taal staat in deze cursus voorop. Leticia geeft cursussen zoals:

  • Spaans op reis/conversatie (je verstaanbaar maken met een basiskennis van het Spaans)
  • Spaans voor beginners 1 en 2
  • Spaans voor gevorderden

De cursussen worden gegeven bij El sol del español, Boshoverweg 9 6002 AL Weert en Philips van Horne sg. Herenstraat 298 6004 XG Weert.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leticia via info@spaanslereninmiddenlimburg.nl.

Meer informatie en de kosten van de cursussen vind je op www.spaanslereninmiddenlimburg.nl of bel 06 – 4855 8718.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie