Skip to content

Vakantie

7 augustus 2019 | 11:00

Je gaat, bent of was deze zomer op vakantie. Eerst plannen maken en al genieten van de voorpret, maar vooral genieten van de plek die je hebt gekozen en waar je de boel even de boel kunt laten. Lekker uit de sleur van alledag en daar heb je best wel wat voor over. Je levert gewillig je vakantiedagen in en geeft al je vakantiegeld uit om een heerlijke tijd te beleven. Of het nu een week, 2 of 3 weken is; het maakt even allemaal niet meer uit, maar dan…

Ik wil die fijne tijd vooral niet voor je bederven, maar na de vakantie staat toch vaak diezelfde sleur weer voor de deur. Je herkent het vast als ik zeg dat je, na een dag werken, je vakantie alweer bijna bent vergeten en naar de volgende verlangt. Het lijkt allemaal als vanzelf te gaan en binnen onze jachtige en stressvolle maatschappij draaien we al snel weer onze dagelijkse rondjes. Hoe mooi zou het zijn om dat vakantiegevoel veel vaker te mogen beleven?

Nou, dat kan!

Ik bied je geen gezellig terrasje, slow-cooking BBQ in eigen tuin, zon, zee, strand, cruise, bergen, tropisch eiland of wereldreis, maar wat ik je wel kan bieden is dat zaligmakende gevoel van ont-stressen. Even heerlijk de boel de boel kunnen laten en focussen op jezelf. Voor een fractie van je gespendeerde vakantiegeld heb je de keuze om er, zo vaak als je wilt, een klein uurtje tussenuit te knijpen. Je privé-vakantie op het moment dat het jou past.

Naast ontspanning werk je dan ook nog eens aan je energetische balans. Als je dit met enige regelmaat doet, blijft het effect steeds langer nawerken. Je voelt je energieker, meer gefocust en toch relaxed. En last but not least… je bent aan het voorkomen in plaats van aan het genezen. Een mens in balans is een gezond mens.

Je volgende short-break is dus veel dichterbij dan je denkt! Boek je persoonlijke reisje(s) via www.thebrownecompany.nlinfo@thebrownecompany.nl of bel met tel. 0495 – 634343.

-Ruud van der Vegt-

In de rubriek ’Shiatsu’ schrijft Ruud van der Vegt over zijn werk en passie binnen de praktijk ’The Browne Company’ Hij geeft inzicht in de holistische benadering van balans en gezondheid vanuit Chinees-Japans oogpunt. Ruud is gediplomeerd Shiatsu masseur en therapeut, gecertificeerd Japans acupuncturist en erkend trainer van het Samoerai Shiatsu programma voor kinderen. Als geboren Hagenees woont hij al bijna 50 jaar in Nederweert. Hij werkt vanuit zijn twee praktijkruimtes (op Budschop en Roeven), op locatie bij je thuis of op het werk en op basisscholen. Buiten zijn columns op Nederweert24 kun je meer te weten komen via zijn eigen website www.thebrownecompany.nl en ook via Facebook en Twitter.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie