Skip to content

Avond4Daagse Altweerterheide groot succes

Redactie
2 september 2019 | 17:00

Advertentie

Wandelend Weert kan terugkijken op een prachtige Avond4Daagse in Altweerterheide. Met mooi weer, nieuwe routes en speels gebrachte pop-up act’s die erg enthousiast werden ontvangen.

Met ‘plekken van plezier’ werd afgelopen week tijdens de Avond4Daagse Weert in beweging gezet. Meer dan 550 wandelaars lieten zich verrassen door de ‘nieuwe paadjes binnendoor en buitenom in het Groene Hart van Weert. Net als voorgaande jaren ging men met ‘boeren, burgers en buitenlui’ op zoek naar de X-factor van de Hei. In luchtige ‘pop-up acts’ werd het ‘kleine en grote verhaal van het pioniersdorp tot leven gewekt. Met markante figuren, bijzondere voorvallen als een turfstekersconflict en anekdotes die wandelaars niet snel meer zullen vergeten. Dit jaar draaide het om plekken van plezier, ontspanning en vermaak. Met muziek, sport en spel. Met een knuffel, een ‘verdwaald golfsetje’, jonge schutters. Met ‘de post’ met liefdesbrieven en diverse grensgevallen zoals de smokkel en een illegale jeneverstokerij.

Elke avond werden plekken aangedaan die doorgaans niet zo snel bezocht worden. Naast het wandelplezier krijgen de deelnemers door de speels aangebrachte verbinding een heel andere kijk op het groen, geschiedenis en glans van deze hoek in de ‘Groenste Regio van de Wereld’.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie