Skip to content

Hoe gezond zijn uw ogen? | Gratis boek tijdens de Oogmeetweken

Redactie
16 oktober 2019 | 17:00

Advertentie

Voor het team van Jan Brinkmans Opticien hebben jouw ogen geen enkel geheim. Ze kunnen dus met zekerheid zeggen dat jouw zicht in goede handen is. Om het meest comfortabele en optimale zicht te garanderen, is het aan te raden jouw ogen regelmatig te laten controleren. Klachten zoals bijvoorbeeld vermoeide, droge en/of rode ogen komen helaas maar al te vaak voor. Laat daarom je ogen meten tijdens de ‘Oogmeetweken‘.

Regelmatig je ogen controleren
Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een bril of contactlenzen hebt. Om er zeker van te zijn dat jouw kijkoplossing nog optimaal is, adviseren ze je ook om regelmatig je ogen te laten nakijken. Dit is ook mogelijk als je jouw bril bij een andere opticien aangeschaft hebt en/of niet helemaal tevreden bent. Ze kunnen je ook adviseren of jouw bril nog geschikt is voor dagelijkse bezigheden, denk bijvoorbeeld aan een beeldschermbril.

Preventief
Ook als je geen last van je ogen heeft, is het verstandig om een preventieve oogcheck te laten doen. Vaak zijn klachten als hoofdpijn, nek en rugklachten en/of vermoeidheid ook te wijten aan niet optimaal of oncomfortabel zicht en kunnen dit voorboden zijn voor andere oogproblemen. Omdat nu, in het najaar, de dagen korter en de nachten langer worden, gaat je ook meer gebruik maken van kunstlicht. Hierdoor kun je gaan merken dat je minder scherp ziet. In dat geval is het ook raadzaam om eens langs te komen voor een oogcheck. Tijdens de oogonderzoeken beoordelen ze, naast de scherpte, ook de gezondheid van jouw ogen.

Om de oorzaak van je oogproblemen vroegtijdig op te sporen of na te kijken of je kijkoplossing nog optimaal is voor je, kun je natuurlijk altijd bij het team van Jan Brinkmans Opticien terecht. Tijdens de Oogmeetweken tot en met 31 oktober 2019 krijg je het boek ‘Broedvogels van Nederweert’ t.w.v. € 18,- gratis bij een oogmeting.

Maak je ook een afspraak? Ze adviseren je graag op een persoonlijke manier.

Hans Brinkmans Eigenaar
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie