Skip to content

Openbaar drinkwatertappunt in werking

Redactie
1 mei 2013 | 14:19

Advertentie

Openbaar drinkwatertappunt in werkingWoensdag 1 mei 2013 werd bij Buitencentrum de Pelen in Ospeldijk het eerste openbare drinkwatertappunt in de gemeente Nederweert in werking gesteld. Dit gebeurde door wethouder Wernink in het bijzijn van genodigden en belangstellenden.

Nederland heeft uitstekend kraanwater. Het is altijd beschikbaar, goedkoop en van goede kwaliteit. Kraanwater is dan ook een prima vervanger voor flessenwater. De Waterleidingmaatschappij Limburg is een actie gestart om het drinken van kraanwater te stimuleren. Daarvoor worden drinkwatertappunten in de openbare ruimte geplaatst, op plekken waar veel mensen komen.

Openbaar drinkwatertappunt: ” Kraanwater is prima vervanger voor flessenwater”

De gemeente Nederweert steunt deze sympathieke actie. Er is een geschikte locatie gevonden bij Buitencentrum de Pelen in Ospeldijk. Bezoekers aan Nationaal park De Groote Peel kunnen hier voortaan hun lege flesje vullen. Elke gemeente in Limburg krijgt het eerste tappunt geschonken door de WML. De kosten voor beheer en onderhoud zijn voor de gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie