Skip to content

Kerststerren actie Eindse Boys

Redactie
4 december 2019 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 7 december zal Eindse Boys in Nederweert-Eind, Budschop, Schoor en het buitengebied, een kerststerren actie houden ten bate van haar jeugdafdeling. Tevens is er die dag vanaf 9.00 uur een verkoopstand in de winkel van Jan Linders in Nederweert.

Vanaf 10.00 uur zullen (jeugd)leden tijdens een huis aan huis actie, de extra grote kerststerren aanbieden voor € 4,50 per stuk. Afhalen en tevens verkoop op zaterdag 7 december tussen 10.00 en 14.00 uur in de kantine van Eindse Boys. Vooraf bestellen kan ook via kerststerrenactie@eindseboys.nl

Bij Eindse Boys doen we het samen
Eindse Boys heeft 375 leden, waaronder 75 dames en meisjes en wil door enkele acties per jaar, zorgen voor extra inkomsten voor de aanschaf van o.a. trainingsattributen. Ieder naar vermogen een vrijwilligersbijdrage leveren, waardoor de huidige vrijwilligers worden ontlast en er een basis voor de toekomst wordt gelegd. Door er samen de schouders onder te zetten, bijvoorbeeld bij een actie als deze, kan de contributie aantrekkelijk blijven. Heb je interesse om lid te worden van deze mooie en actieve vereniging met een lage contributie, kijk dan eens op de site www.eindseboys.nl. Zowel jongens als meisjes vanaf 5 jaar mogen gratis een maand mee komen trainen en dan beslissen om eventueel lid te worden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00

Advertentie