Skip to content

Kerstactie voor de Voedselbank

Redactie
3 december 2019 | 17:00

Advertentie

Kerstactie voedselbankIn december organiseert de Broederschap weer een actie voor de Voedselbank. Dit bied jou de gelegenheid bijstand en naastenliefde in de praktijk te brengen. De Jumbo-winkels en de kerken in het dekenaat Weert helpen hier graag aan mee. Theo Jongeling, proost van de Broederschap: “Je maakt niet alleen de cliënten van de Voedselbank blij. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.

Hoe doe je mee?
Doneer houdbare producten, vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep). Deze producten lever je in tussen 7 en 21 december bij de kratten die klaarstaan bij de Jumbo-winkels en in de kerken. Alle giften zijn van harte welkom. Let wel op dat de producten nog minstens twee maanden houdbaar zijn.

Waar doe je het voor?
Alle giften komen terecht bij de cliënten van de Voedselbank. Dat zijn mensen uit onze regio die onder het bestaansminimum zitten. Vaak zitten ze in de schuldsanering. Zonder de hulp van de Voedselbank zouden deze mensen honger lijden. Zij kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Namens de Voedselbank vraagt de Broederschap jou om gul te geven.

Deelnemende supermarkten
De Jumbo-winkels die aan de actie meedoen zijn Jumbo Heerschap (Boshoven, Collegeplein, Leuken, Moesel en Nederweert) en Jumbo René Puts in Stramproy. Hiervoor staan kratten bij de kassa’s van de supermarkten. Klanten kunnen producten nog tot vlak voor Kerstmis in de kratten stoppen. Om jou te helpen, krijg je op de zaterdagen een flyer met suggesties aangereikt door de broedermeesters en vrijwilligers. Op 7 december ontvang je de flyer bij de Jumbo-winkels aan het Collegeplein, op Moesel, Boshoven en Leuken en in Nederweert. Op 14 december is dat de Jumbo-winkel in Stramproy.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie