Skip to content

Verdachte in onderzoek dode man AZC Weert wordt vrijdag voorgeleid

Redactie
5 december 2019 | 14:51

Advertentie

AZC Weert dode man aangetroffen politie doet onderzoekDe 29-jarige verdachte die woensdagmorgen is aangehouden op het AZC in Weert, wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris. Dat meldt de politie donderdagmiddag.

Woensdagochtend werd het lichaam van een 25-jarige man in een opvanglocatie op de Kazernelaan aangetroffen. Dit betrof één van de bewoners in het AZC in Weert. De politie gaat op dit moment uit van een misdrijf. In het opgestarte onderzoek werd al snel een aanhouding verricht.

Aanhouding

Er is een 29-jarige medebewoner aangehouden. Onderzoek moet onder andere uitwijzen of én op welke manier de aangehouden man betrokken is geweest bij het overlijden. Meerdere aanhoudingen worden op dit moment nog niet uitgesloten. Meerdere scenario’s worden nog mogelijk geacht en onderzocht.

Dode man aangetroffen

De politie ontving woensdagochtend rond 08.45 uur een melding van een mogelijke vechtpartij bij een opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Kazernelaan. De hulpdiensten troffen ter plaatse het levenloze lichaam van een bewoner aan.

Volgens de politie is het onderzoek nog altijd in volle gang.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie