Skip to content

Kerstdiner bij Eetpunt ‘Ontmoeten doet groeten’ Nederweert

Redactie
18 december 2019 | 18:00

Advertentie

Dinsdagavond leek het lokaal in de Pinnenhof in Nederweert een echt restaurant. Er was geen enkele moeite gespaard om de eetkamer prachtig in kerstsfeer te versieren. De gasten genoten er van een heerlijk diner, bereid door de vrijwilligers.

Kerstdiner bij Eetpunt

Alweer bijna een jaar voorbij. Het Eetpunt ‘Ontmoeten doet groeten’ draait nu voor het vijfde jaar. Gedurende al die jaren zorgde slager Leo Hermans tegen een zeer schappelijk prijsje ervoor dat de vrijwilligers een lekker stukje vlees op tafel kunnen zetten. Voor de verdere boodschappen is het Eetpunt vaste klant bij Jumbo Nederweert die hen daarvoor ook sponsort. De eetkamer in de Pinnenhof wordt door het bestuur van de Pinnenhof gesponsord.

De deelnemende horecagelegenheden waren in 2019: Restaurant de Daatjeshoeve, Restaurant Bi-j Siem, Cafetaria Het Pannetje, Theeschenkerij Hof van Schoor, Gasterij de Ontmoeting, Restaurant De Dorpsherberg en Café Zaal Centraal. De gasten en vrijwilligers hebben bij elk restaurant genoten van een heerlijk diner en veel gastvrijheid.

Eetpunt
Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat drie keer per maand vers bereid wordt door vrijwilligers. Eén keer per maand wordt er gekookt door Maaltijdservice Fer Roost. Het Eetpunt vindt plaats in de Pinnenhof. Het komende jaar gaat het gezelschap van Eetpunt nog slechts enkele keren ‘uit-eten’ in een horecagelegenheid omdat de steeds hogere leeftijd van de  gasten het niet meer toelaat om wat verder gelegen horecagelegenheden te bezoeken.

Na het eten is er de mogelijkheid om nog een beetje na te kletsen, een kaartje te leggen of een spelletje te doen. De prijs voor het menu is 9 euro (exclusief eventuele consumpties). Wanneer er in een horecagelegenheid wordt gegeten is de prijs 10 euro. De inloop is vanaf half 6 en er wordt gegeten om 6 uur.

Deelnemen
Wanneer je deel wil nemen aan dit Eetpunt kun je aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. Je kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 83 15 92 14. Moet je later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

In de komende weken is het Eetpunt op:

  • 24 december geen Eetpunt  i.v.m. Kerstavond
  • 31  december geen Eetpunt  i.v.m. Oudjaar
  • 7 januari in de Pinnenhof
  • 14 januari in de Pinnenhof
  • 21 januari bij Gasterij de Ontmoeting
  • 28 januari in de Pinnenhof

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie