Skip to content

Zwerfafval prikken voor een schoon Nederweert. Doe mee!

29 januari 2020 | 8:00


Het duurt nog even, maar wie gemeente Nederweert wil je alvast wat meer vertellen over de ‘Landelijke Opschoondag‘ op zaterdag 21 maart. Bewoners gaan dan op verschillende plaatsen in de gemeente het zwerfafval opruimen. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Bovendien kunnen kinderen weer meedoen met de Afvalbingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Ondersteunen
De gemeente Nederweert en Onsburo ondersteunen iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Wil jij en je buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect!

Een dubbele beloning?
Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt en kunnen meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart krijgen ze een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een mooie prijs!

Enthousiast geworden?
Kom ook in actie en meld je aan via de website. Als je je inschrijft, zijn ook promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of leerlingen enthousiast te maken om mee te doen. Hebt je geen groep, maar wil je toch graag meehelpen? Meld je zich dan alvast aan via bovenstaande website als zelfstandig opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep.

Samen aan de slag
De gemeente Nederweert hoopt je te zien op de Landelijke Opschoondag! Samen groots, samen doen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie