Skip to content

Kom naar de workshop ‘Positieve gezondheid’

Redactie
21 januari 2020 | 12:00

Advertentie

Iedereen heeft er vast wel eens van gehoord ‘Positieve gezondheid’, maar wat is dat precies en wat kan het voor je betekenen? Het accent ligt niet op een ziekte of aandoening, maar op jezelf en zaken die het leven betekenisvol maken. De eigen regie en mogelijkheden staan hierbij centraal.

Positieve gezondheid

Leefstijlcoach Meggy van Soest organiseert samen met Burgerkracht Limburg een workshop over ‘Positieve gezondheid’. Ze bespreken het concept ‘Positieve gezondheid’. Aan de hand van het invullen van een eigen ‘spinnenweb’ krijg je meer inzicht in jouw eigen leefstijl. De scores op de verschillende dimensies in het spinnenweb vormen de basis voor de keuzes die je maakt op weg naar een positieve(re) gezondheid. Dat is voor iedereen anders, en is dus ook nooit goed of fout. Het gaat erom wat bij je past.

Waar, wanneer en kosten?
De workshop vindt plaats op dinsdag 4 februari van 19.00 tot 21.00 uur bij De Gunnerij, Lambertushof 2 in Nederweert. Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Wil je hier graag bij zijn, stuur dan een mailtje naar leefstijlcoach Meggy van Soest: ahh.vansoest@landvanhorne.nl. Let op: er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie