Skip to content

Weet jij nog welke winkels en andere ondernemingen in Nederweert open zijn?

Redactie
26 maart 2020 | 13:33

Advertentie

Via Ontdek Nederweert – actuele informatie houdt Nederweert 24 samen met OVN (Ondernemersvereniging Nederweert) momenteel bij welke ondernemingen gewijzigde openingstijden hebben, hoe je ze kunt bereiken, of bezorgen mogelijk is etc. Zo voorkomen we samen dat je onnodig naar buiten gaat met het risico voor een gesloten deur te staan.

Welke winkels en andere ondernemingen in Nederweert zijn open

Ontdek Nederweert is een initiatief van OVN met als motto ‘alles in je gemeente onder één digitaal dak’. Ontdek Nederweert geeft overzichtelijk gerubriceerde informatie over wat Nederweert op maatschappelijk gebied te bieden heeft en over het rijke bedrijfsleven in de gemeente Nederweert. OVN-leden presenteren hier hun bedrijf op een toegankelijke, beknopte wijze, met contactgegevens en een routebeschrijving. Handig voor wie Nederweert nog niet kent en zich een beeld wil vormen van wat onze gemeente te bieden heeft.

Door de indeling in rubrieken met plattegronden is Ontdek Nederweert ook voor de lokale inwoners een handig instrument om gericht te zoeken naar aanbieders van specifieke producten of diensten binnen de eigen gemeente. Nederweert heeft heel veel te bieden, wellicht meer dan je denkt.

Wil je in deze bijzondere dagen de up-to-date situatie van jouw bedrijf op de pagina met actuele informatie op Ontdek Nederweert delen? Mail je bedrijfsnaam, contactgegevens en de specifieke informatie (bijvoorbeeld welke openingstijden nu gelden) naar redactie@nederweert24.nl. Ook niet- OVN-leden mogen hiervan nu gratis gebruikmaken.

Ontdek Nederweert, samen met de Nederweerter ondernemers. Voorlopig ondernemen we bij voorkeur telefonisch en digitaal om de verspreiding van het virus in te dammen en zo snel mogelijk weer samen te kunnen genieten van de prachtige terrassen, winkels en recreatiemogelijkheden die Nederweert te bieden heeft.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie