Skip to content

Bi-j Siem steunt “Nederweert fietst tegen kanker”

Redactie
11 mei 2013 | 15:43

Advertentie

Bi-j Siem steunt "Nederweert fietst tegen kankerEva & Hendrik-Jan van Restaurant Bi-j Siem ondersteunen vanaf Moederdag tot en met zondag 2 juni financieel de gemeentelijke actie ‘Alpe d’Huzes, Nederweert fietst tegen kanker’.

Het groeiende wijnimago van Bi-j Siem willen zij graag onderstrepen via het nieuwe (vaste) thema ‘Wijn & Kaas’. Wijn & Kaas houdt in dat je als borrel of als aanvulling op je diner voortaan een keuze kunt maken uit 4 heerlijke (glazen) wijn met ultiem bijpassende kazen. Een smaakvolle kwaliteitsbeleving aan een zeer democratische prijs van slechts € 7,50 voor een heerlijk glas kwaliteitswijn & 50 gram kaas.

Momenteel heb je de volgende keuzemogelijkheden:

Glas ‘witte Barolo’ (Terredavino) met geitencamembert van De Bokkensprong uit Venray – 7,50
Glas Trapiche Oak Malbec met Reypenaer kaas – 7,50
Glas 10 jaar oude Kopke tawny port met Roquefort – 7,50
Glas Elzasser Gewürztraminer met munster kaas – 7,50
Van elke ‘Wijn en Kaas’ die verkocht wordt vanaf Moederdag (12 mei) tot en met zondag 2 juni a.s. draagt Bi-j Siem 20% (€ 1,50 p.p.) af aan de actie ‘Nederweert fietst tegen kanker’.

Donderdag 9 mei 2013, hebben Diana Noppers, gemeentesecretaris van gemeente Nederweert en haar man Pieter Hofman, het startsein gegeven in Bi-j Siem voor de eerste 2 bijdragen via ‘Wijn en Kaas’. Voor Diana viel de keuze op geitencamembert en voor Pieter werd het roquefort! J

Wil je ook een bijdrage leveren aan de nobele Alpe d’Huzes actie van Gemeente Nederweert, ga dan zeker vóór 3 juni even naar Restaurant Bi-j Siem voor deze borrel of aanvulling op uw diner. Kies je favoriete wijn en er wordt een ultiem bijpassende kaas bij geserveerd, of andersom. ‘In de gang’ steunt je op lokale & smakelijke wijze het belangrijke onderzoek naar de genezing van kanker.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie