Skip to content

Huidspecialiste Marly | Blijf er tip-top uitzien met online coaching

Redactie
1 mei 2020 | 18:00

Advertentie

Marly BrandsVoorlopig mag Huidspecialiste Marly nog steeds niet behandelen. Maar ze blijft voor jullie klaar staan voor advies en met oplossingen.

Huidspecialiste Marly

Nieuw: online begeleiding, thuis je wenkbrauwen verven en je gelaat harsen
We met zijn allen aan het beeldbellen geslagen als thuiswerkers, om met familie, vrienden en school in contact te blijven of om mij om advies te raadplegen. Dat is een hele fijne mogelijkheid maar juist tijdens alle beeldbellen wil je er verzorgd uitzien en daar kan ik je bij helpen. Naast de bekende make-up en huidverzorgingsproducten lever ik nu ook een wenkbrauwverfsetje en harsstrips voor het gelaat om zelf thuis aan de slag te gaan. Hoe je dit zelf kunt doen leg ik je stap voor stap uit in instructiefilmpjes die ik voor je heb opgenomen  Klik op de link of bekijk de filmpjes rechtstreeks onderaan deze nieuwsbrief. Jij vraagt het en ik ga de uitdaging aan om het te realiseren. Heb je een probleem met je huid, wil je een advies, of zit je verlegen om een gesprek, dan help ik je graag en ben ik bereikbaar voor je, ook online.

Extra service blijft:
Met liefde breng ik je de nodige Rosel Heim cosmetica en nutricosmetics van Laviesage thuis en zet het dan bij jouw voordeur neer. Woon je verder weg dan krijg je de producten gratis thuis bezorgd.

Mail je bestelling aan info@huidspecialistemarly.nl stuur een appje naar 0640657923 of bel 0495460322.

En eerlijk is eerlijk ik mis jullie heerlijke gesprekken, aanraking en gezelligheid maar na 27 jaar ondernemen laat ik mij natuurlijk niet uit het veld slaan. Met positief blijven, proberen creatief te zijn, te genieten van wat wel kan en van de ontluikende natuur komen we ook al een heel eind. Jullie zijn voorlopig niet van mij af want ik blijf ondernemen in deze rare tijd. Ik ben er even niet maar stiekem toch wel want ik help jou graag om een fijne gezonde huid te behouden en te zorgen dat je er fantastisch uitziet.

Hou jullie haaks, blijf gezond en hopelijk snel tot ziens in de salon!

Lieve groet,
Marly

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie