Skip to content

Sponsorfietstocht Petra Moonen groot succes

Redactie
10 mei 2013 | 21:26

Advertentie

sponsorfietstocht 009Op zondag 5 mei jl. vond de sponsorfietstocht plaats voor Petra Moonen, georganiseerd door de familie van Gog en van de Waarenburg.

Verslag van de Sponsorfietstocht

Onder een stralende zon bijten Har en Ria van Buggenum om 10.00 uur het spits af, gevolgd door de damesgroep van de Toerwielerclub onder leiding van Frans Kessels, Theo Strijbosch en Tjeu Jonkers. Zij hebben al 25 km in de benen, drinken een kop koffie en eten een stuk vlaai, om vervolgens de tocht van 45 km. te fietsen.

De koffie/thee is gesponsord door Piet en Ida van Gog, de vlaai door bakkerij Kessels uit Ospel-dijk, waarvoor onze dank.

Tot 12.00 uur is het druk met inschrijven. Tussen de middag is het even rustiger waarna rond de klok van 13.00 uur zich weer fietsers aanmelden om te starten. Uit alle richtingen komen mensen om te fietsen, de Vengnaaze uit Weert, mensen van de Heidebuurt uit Heythuysen, de familie Joris uit Someren, campinggasten uit Landgraaf en natuurlijk veel fietsers uit Ospel, Nederweert en Nederweert-Eind. Ook zijn er veel ouders met kinderen die meefietsen.

Ondertussen komen de eerste fietsers van ’s morgens weer terug. Tijd voor een kop koffie en een stuk vlaai. Voor de kinderen zijn er wafels, gesponsord door Griet de Wit, waarvoor ook onze dank. Er komen mensen langs die niet kunnen fietsen maar wel willen sponsoren. Ook zij genieten van een kop koffie en een stuk vlaai. En natuurlijk van het prachtige weer. Iedereen van de organisatie heeft druk zijn werk en diverse familieleden springen bij met allerlei werkzaamheden. Na de koffie is er werk aan de winkel voor barman Peter Smolenaers. Het is goed vertoeven bij de minicamping. Henk, een trouwe campinggast uit Amsterdam, en Theu Verboogen, eigenaar van de minicamping, vermaken de aanwezigen met accordeonmuziek. Rond de klok van 17.00 uur zijn alle fietsers terug en is het gezellig druk. Zo’n 250 deelnemers hebben de tocht van 10, 27 of 45 km. gefietst. Onder het genot van een drankje wordt er nagepraat over de fantastische dag.

Om 18.30 uur verlaten de laatste fietsers de camping en wordt er opgeruimd. Daarna is het tijd om de inwendige mens te versterken, gesponsord door Alda Creatief, waarvoor dank.
We kijken terug op een geweldige dag met een fantastische opbrengst van € 2.600,00 voor de stichting Alpe d’HuZes.
Wij willen alle mensen die meegefietst/gesponsord hebben heel hartelijk bedanken. Zonder jullie deelname had deze actie nooit zo’n mooi resultaat opgeleverd.

Een speciaal woord van dank aan Theu en Maria Verboogen van minicamping de Riet voor het beschikbaar stellen van de locatie en mede-organisatie, Piet en Toos van Gog, Ad en Anny Jongen, Theu en Tilly van Gog, Rene Verheggen, Piet en Ida van Gog, bakkerij Kessels Ospel-dijk, Griet de Wit, Peter Smolenaers, Michelle Moonen, Peter Moonen, Jos Stienen, Diny van Gog, Els Mertens, Truus van de Waarenburg en Alda Creatief.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie