Skip to content

Land van Horne benoemt nieuwe bestuurder | Marjon van de Mortel

Redactie
27 mei 2020 | 9:46

Advertentie

Marjon van de Mortel (51) is per 1 september benoemd als lid raad van bestuur van Stichting Land van Horne. Vanaf 1 november dit jaar zal interim bestuurder Steven Han het voorzitterschap aan haar overdragen.

Marjon van de Mortel

Van de Mortel heeft veel ervaring in de VVT-sector en de laatste jaren als sectordirecteur bij De Zorggroep. Haar ambitie, om de ingezette koers van Land van Horne voort te zetten en samen met de medewerkers en stakeholders de zorg in de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant nog beter te maken, geeft de raad van toezicht veel vertrouwen.
Marjon van de Mortel ziet ernaar uit om als nieuwe bestuurder te beginnen bij Land van Horne.

“Goede, veilige en passende zorg aan cliënten, dat is waar Land van Horne voor staat. Ditzelfde geldt ook voor professionele, betrokken en gelukkige medewerkers. Ik kijk ernaar uit verder te bouwen aan deze ambities. Ik vind het een eer hieraan leiding te geven. De missie ‘jezelf zijn, jezelf blijven’ spreekt mij enorm aan. Essentieel voor het behouden van eigen regie en het maken van eigen keuzes. Die betekenis waar te kunnen maken voor cliënten, medewerkers, samenwerkingspartners, is iets waar ik me graag voor inzet.”

Stichting Land van Horne is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.500 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie