Skip to content

Timmerdorp XXL en Dozendorp…. maar dan thuis | Deze week ‘Suikerklontjes’ (Video)

Redactie
31 mei 2020 | 12:30

Advertentie

De opdracht, van Jong Nederland Budschop, van de eerste week is afgelopen. Om alle mooie creaties te zien, kunnen jullie de video bekijken. De winnaar van deze week wordt in de laatste week van het programma bekend gemaakt. Wij houden jullie dus nog even in spanning! 

Dit betekent dat we vanaf vandaag met de nieuwe opdracht gaan beginnen. Ga allemaal maar alvast opzoek naar papier en karton, want wij kunnen niet wachten om al jullie mooie creaties te zien. Wie gaat deze keer de prijs winnen?

Het programma:

Zaterdag 30 mei – woensdag 3 juni
Bouw je eigen woning of dorp met papier/karton 

Zaterdag 6 juni – woensdag 10 juni
Bouw je eigen woning of dorp met klein hout

Zaterdag 13 juni – woensdag 17 juni
Bouw je eigen woning of dorp op jouw eigen manier

Ga samen met je broertje(s) of zusje(s) aan de slag en laat je creativiteit helemaal los gaan.  Voor deze week is het de bedoeling dat jullie een eigen woning of dorp gaan bouwen van papier/karton. Deze woning hoeft niet net zo groot te worden als een palletwoning op Timmerdorp XXL of dozenwoning op Dozendorp. De grootte mag jij zelf bepalen. Maak van deze mooie creaties een filmpje of een foto en stuur deze vóór woensdag avond 3 juni 19:00 uur door naar het mailadres: opdracht@jongnederlandbudschop.nl. 

Let op!
Film de filmpjes in de breedte, dus horizontaal. Zorg ook dat er goed licht is, zodat de bouwsels het beste te zien zijn. 

Jullie kunnen ook nu weer alle creaties van elkaar bewonderen, want alle filmpjes en foto’s komen volgende week weer op Nederweert24 te staan. Hoe vet is het als jouw eigen bouwsel op Nederweert24 komt te staan? Wekelijks wordt er ook één winnaar bekend gemaakt die een mooie prijs ontvangt!

Succes allemaal! 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-Nederweert-2023-24
Vrijdag 18 oktober
12 september 2024 | 16:14
Waat unne Kraom Anne en Baoz
Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken
31 augustus 2024 | 17:00
62-1
Abonneer op ons Youtube-kanaal voor meer video’s
31 augustus 2024 | 12:00
Lieke-en-Foss-waat-unne-kraom-1
Lievelingseten & vakantietips!
24 augustus 2024 | 17:00

Advertentie