Skip to content

Man (76) overleden na nachtelijke botsing Nederweert

Redactie
11 juni 2020 | 15:47

Advertentie

De 76-jarige man uit Nederweert die in de nacht van zondag op maandag betrokken raakte bij een verkeersongeval op de N266 in Nederweert is woensdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Man (76) overleden

Even na middernacht, van zondag op maandag 8 juni, ontstond er op de Wetering N266 in Nederweert een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. De drie inzittenden raakten daarbij gewond. Een echtpaar uit Nederweert en een 21-jarige man uit Helmond zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 76-jarige man uit Nederweert, de bestuurder van een van de twee auto’s, is woensdag aan zijn verwondingen overleden. Zijn 73-jarige echtgenote kon maandag na behandeling in het Venlose ziekenhuis naar huis. Datzelfde geldt voor de 21-jarige bestuurder uit de andere auto. Hij werd behandeld in het ziekenhuis in Weert. De politie is op zoek naar getuigen Was jij getuige van het ongeval? De politie komt dan graag met jou in contact. Je kunt de politie bereiken via 0900-8844.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie