Skip to content

Nieuw | Shop24, zie in één oogopslag wat er bij lokale ondernemers te koop is

Redactie
21 juli 2020 | 12:00

Advertentie

Welkom bij Shop24, de grootste en snelst groeiende internetwinkel van Nederweert. Hier zie je in één oogopslag wat er bij onze lokale ondernemers allemaal te koop is. Het online winkelaanbod in de gemeente Nederweert, overzichtelijk gerangschikt in één digitale etalage. Hoe makkelijk wil je het hebben!  

Shop24

Bekijk hier het aanbod in Shop24.

Steeds meer ondernemers uit Nederweert sluiten zich aan bij dit nieuwe internetplatform. Logisch, want met nieuwssite Nederweert24 als aanjager is de zichtbaarheid enorm. Met Shop24 bereik je in no time een groot publiek en bevorder je de omzet. 

Deelnemen
Ben je ondernemer in Nederweert en wil jij je bereik vergroten met een webshop? Neem dan contact op met shop@nederweert24.nl. “We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en nemen je mee in ons strategisch plan voor de toekomst”.

Als team zijn we super trots dat we nu deze volgende stap kunnen zetten. Ondanks de corona perikelen blijven we enthousiast door ontwikkelen en investeren in het beste online aanbod voor Nederweert.

 

Shop Nederweert

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie